Nejnovější recenze ze sekce Sedačky na kolo
- Značková sedačka
- Montáž dopředu což oceňuji nejvíc
- Snadná montáž, srozumitelná instalace
- Jde dokoupit plexi štít, nebo náhradní držák na druhé kolo
- vyrobeno v polsku
Solidní sedačka hlavně je super že dítě nemusím týrat pohledem na můj spocený zadek :-)
Vzhledově je perfektní, funkčnost bude teprve vyzkoušena, byl to dárek pro vnoučka.
Polisport Bilby
Přidáno: 16. prosince 2018
(naposledy upraveno 7. listopadu 2019)
Zakoupeno v Cyklomania.cz
- Ok
- není
- slušný výsledek v testu dTestu
- zpracování
vybráno dle dTestu a zatím spokojenost
- Jedna z mala moznosti sedacky na predni riditka
Polisport Bilby
Přidáno: 16. listopadu 2018
(naposledy upraveno 16. listopadu 2018)
Zakoupeno v MALL.CZ
- Super pro drobné maminky s menší výškou
Přední sedačka se zadním uchycením je naprostá bomba. U starší dcery jsem měla zadní sedačku a ta mi nevyhovovala. Při sestupovaní z kola jsem musela vší silou držet řídítka, aby se kolo nezvedlo, rovnováha na nic a na dceru jsem neviděla.
Přední sedačku jsme vzhledem k počasí vyzkoušeli jen 1,ale už jsme obě nadšené a těšíme se na jaro. Dcera všude vidí, mám ji pod kontrolu, rovnováha je tam, kde má být. Za mě luxusní výrobek a opravdu doporučuji všem.
- Jednoduchá,praktická a pohodlná.
- Za dobrou cenu,kvalita
- Promyšlené
- Snadná montáž
- Splnila očekávání
Nemám výhrdy.
- dobře odpružená
Zatím jsme neměli příležitost podniknout delší cestu, ale na krátké vzdálenosti se se sedačkou jezdí velmi dobře.
Výborná cena.
- rychlá montáž
- polohovatelnost při usnutí dítěte
- zamknutí na kole
vybrali jsme hlavně pro naše dobré zkušenosti se značkou thule. Zatím jsme stále spokojeni.
již 1 máme
- Hezky vybraná na helmu - nevyvrací hlavu
- Pětibodý pás s pojistkou proti rozepnutí
- Popruhy by mohly být kratší nebo možnost je víc stahnout na dcerku 12kg bychom je potřebovali tak o 4 cm zkrátit (udělali jsme improvizovaně
Zatím jsme spokojeni - 2 jízdy cca 35 km po silnicích. Dcerce se v sedačce líbí. Montáž byla takřka bez problému až na podvélknutí kovove spony pod lankem ale to zalezi na typu kola
- Nemáme srovnání s jinými sedačkami, ale na kole drží, montáž není složitá, dětem se v ní líbí, celkem to jde.
- Po dvou letech se pokazil zámek (něco se uvnitř asi zlomilo a zámková vložka vypadla ven) a po třetím roce někde po cestě vypadla osa pod sedačkou, která ji fixuje na zubech držáku ve zvolené poloze, takže teď je potřeba jezdit velmi opatrně, aby sedačka necestovala na držáku tam a zpátky a hlavně z držáku nevypadla úplně. Za ty prachy jsem čekali větší kvalitu.
Kvalitní, lehké a dítě je spokojené.
Dítě na očích
Perfektni zpracovani a kvalita produktu. Splnuje naprosto ocekavani.
- Zbytečně vysoká cena za kus plastu.
- žádná
Zobrazuji 201 - 220 ze 500 recenzí « Předchozí 1...9 10 [ 11 ] 12 13...25 Další »