Nejnovější recenze ze sekce Sedačky na kolo
Hamax Siesta
Přidáno: 14. srpna 2015
(naposledy upraveno 14. srpna 2015)
Zakoupeno v KOLO a SPORT
- Bytelná a zdá se být kvalitní
- splnila očakávania a účel
- Mozno je to kolom (Apache Matto), ale sedacka je pomerne nizko nad zadnym kolom (a neda sa uz umiestnit vyssie), takze pri prejazde nerovnosti a nadskakovni, dosada az na pneumatiku a to ma syn cca 16kg, co je dost pod limitom sedacky.
v zasade spokojnost
- značka
- názory ostatních rodičů
- bezpečnost
- polohovatelnost
- zatím žádné
Sedačka je opravdu designově hezká, synovi je 22měsíců a na vyjížďky na kole se těší. Bála jsem se naklánění při jízdě, ale tato obava byla bezpředmětná, protože syn v ní sedí jako král, pečlivě upevněn popruhy a samozřejmě nesmím zapomenou na přilbu, kterou si tak oblíbil, že v ní chodí i po bytě a zahradě. S touto sedačkou jsem nadmíru spokojená. Jediného čeho jsem se obávala před nákupem tohoto zboží, byla kompatibilita s mým jízdním kolem. To však dopadlo na výbornou. I když nemám nejnovější hit silnic, tak padla na kolo jako ulitá. Poradila jsem si i brzdícím lankem, který tam drobet vadil, ale dala jsem ho do mezírky upevňovacího zámku, a bylo po problému.Na závěr bych tedy chtěla říci, že pokud někdo váhá s koupí této cyklosedačky, tak ať zahodí veškeré obavy a tento výrobek si pořídí, neboť bude spokojené dítě i rodič.
- Super polohování a kvalita výrobku.
- Upínání dítěte do sedačky, není potřeba sundávat helmu.
- Jednoduchá montáž.
- Uzamykatelné.
- Nastavitelné držáky na nohy dítěte.
- Chrániče u nohou dítěte, které jsou dodávané se sedačkou (zatím jsme nepoužili, ale velmi dobré, až bude dítě větší).
- Nevyhovující tyč na damské kolo -krátká.
- I když dítě zcela leží, padá hlavička dopředu.
- Je cítit,hlavně do kopců, že máte dítě za sebou (více při poloze dítěte v leže).
- Chtělo by to více výrazných prvků (dá se nahradit výraznou vestou navlečením na sedačku,, stačí vesta z Ikea).
Máme již zkušenost s Hamax Kiss u staršího dítěte - nepolohovací sedačka. Dle recenzí jsme zakoupili Hamax Siesta, hlavně kvůli tomu, že má větší polohovatelnost než Hamax Sleepy. Bohužel na dámské kolo je krátká tyč, takže jsme zároveň zakoupili prodlouženou tyč, a výsledek super.
Montáž bez problémů, dokoupit helmu pro 10ti měsíční bejby a vyjet. Sedačka je vyvedená, jen i když dítě usne, padá mu hlavička dopředu. Že máte dítě za sebou, pocítíte hlavně do prudších kopců.
- jednoduchá montáž, helma v ceně výrobku, dcera (20 měsíců) spokojená
- jen detail- sedačka není uzamykatelná
vyhovuje na běžné cesty na kole, helma v ceně výrobnu, popruhy lze nasadit přes helmu
- ergonomie, rozměry
- polohování je otázkou
doporučuji
Hezky design, je to neco jineho, vypada lehce, vzdusne a moderne.
Funkcne super, hezke by bolo mit ten drazsi polohovaci model, ale v mem pripade nemyslim, ze by mala pri jizde spala, tak to nevadi.
Celkove spokojenost.
- pohodlná
- měkoučká :-)
- když malá usne,tak se jí nebambelá hlava
- prolis pro helmu
- zámek
- rychlá demontáž
pro- viz výše. ... máme ji cca 2roky malá má teď 13 kg, tak už to vzadu trochu víc pruží, ale a já jsem s ní spokojená. Ještě jsem k sedačce kupovali červené světlo ( blikačku) od hamax, jen se tam zacvakne dobře drží .
Určitě ji doporučuji i ostatním
- Možno namontovat i na fulla, o co nám hlavně šlo, kontrola nad prckem a má rozhled, poměrně snadná montáž
- uchycení není stavěno na moc široký rám, tak bacha na to, kdo to kupuje ze stejného důvodu- má fulla
- cenově dostupná a pohodná - dceři se v ní moc líbí a ráda se za jízdy houpe :)
cyklosedačku doporučuji
Zatim otestovano na kratsi projizdce a nemam vytky.
na doporučení sedačka o.k.
v baleni chybel jeden upevnovaci sroub
- Bezpečná
- Pohodlná
- Krásně pruží
- Uzamykatelná
- Těžko se upevňuje zámek na kolo
- Vznikají malé problémy, když máte menší kolo.
Na sedačku jsou všude dobré recenze a testy. Osobně jsem s ní velmi spokojená a lituji jen, že jsem ji nepořídila dřív.
Mám kolo Author Reflex SX a chlap připevňoval zámek pár hodin a dost u toho nadával. Nejvíc si stěžoval na můj velmi malý rám. Takže na začátku to chce pevné nervy a pak už to bude přinášet jen radost :-).
Další nevýhoda malého rámu/kola je, že při polohování sedačky se mírně zvedá štelovací kolečko, které se mi pak zarazí o sedadlo a nejde sedačka pořádně položit. Dá se samozřejmě sedačka posunout, jenže to by se už dostala daleko za osu kola a snížila by se tak bezpečnost. Zatím jezdíme jen na krátké tratě (dcera moc ráda chodí a běhá), takže na kole nespí a tak mi to nevadí, částečně to polohovat jde.
- Snadná instalace, poloha na odpočinek je dostačující. Jako "vajíčko" do auta
Žádné
Sedačku HANAX Siesta jsem kupoval po dobré zkušenosti s tímto typem sedačky a potřeboval jsem druhou pro druhé dítě.
- Kvalitni sedacka.
Kvalitni sedacka. Dcerka i ja jsme spokojene. Vybirala jsem podle recenzi a dobre nakoupila. Doporucuji.
- tuhost (pruží jak má, nikam se do stran nenaklání atd.)
- barva (varianta žlutá - dobře viditelná, mnohem lepší než šedé či černé)
- celkově bytelná vč. sklápěcího mechanismu
- velká odrazka vzadu
- snadná montáž + srozumitelný návod
- jednoduché a neokoukatelné tvary (něco jako škodovka :) )
- opěradlo nepřekáží helmě
- cena o něco vyšší, ale ne o moc, pokud chcete dobrou sedačku, tak i u konkurence se pohybujete okolo 2400 Kč, takže připlatit se vyplatí
- jen se mi zdá, že by sponu (přezku pásků/popruhů) by mohlo dítě vycvaknout, ale zatím ok, takže asi je to taky dobře provedené
Nemám co vytknout, prostě Švédi. Jinak se vyrábí v Polsku :)
- provedení
za tuhle cenu standard
- 5ti bodove bezpecnostni a nastavitelne zapinani + polstrovane pasy
- Ergonomicky tvar - prostor pro helmu ditete. Helma neklepe do operky sedacky pri jizde
- Pratelne a meke polstrovani
- Snadna instalace
- Nastavitelne operky na nohy
Velice pohodlna a snadno nastavitelna sedacka. Zmakla sem ji nastavit za 20 minut :-)
Doposud jsme pouzivali starsi typ Hamaxky, ale byla hodne tvrda a nepohodlna, synovi se v ni moc nelibilo.
Polisport Bilby je meka, odpruzena a celkove pohodlna. Syn si v ni libuje :-)
Vrele doporucuji :-)
Zobrazuji 401 - 420 ze 500 recenzí « Předchozí 1...19 20 [ 21 ] 22 23...25 Další »