Nejnovější recenze ze sekce Sedačky na kolo
- Kvalitni zpracovani cyklosedacky
- Atestace
- Dceri (2 roky) se v sedacce libi
- Bezpecna
- Podrobny manual pro instalaci na kolo
- Moderni design
- Nemusi sedet na vsechny typy kol, ale i tento problem lze vyresit dokoupenim vhodne nosne tyce od Hamax.
Jezdim s dcerou (2 roky) uz tyden a obe si jizdu na kole uzivame.
- pohodlná díky polohování
- bezpečná
- snadná instalace
jednoznačně doporučuji, jezdíme na kolech hodně, chtěla jsem sedačku bezpečnou, ale polohovací, aby syn pokud usne, neměl předkloněnou hlavičku, vše splnilo, sedačka už zažila i dvouhodinový spánek...
na nerovném terénu krásně houpe
- snadná komunikace s dítětem
- dítě může pozorovat a učit se chování cyklisty v silničním provozu
- dobrá vyváženost kola
- lehce se šlape s koleny do stran, ale není to na obtíž, člověk si zvykne :o)
- dcera mi jednou jedinkrát přehodila na těžší převod :o)))
po výborných zkušenostech u prvního dítěte kupujeme tuto sedačku i pro druhé
- překvapivě lehká sedačka, pěkné provedení, bezproblémový zámek
- jakožto italský výrobek mohli k tomu dodávat balíček kvalitních těstovin
nemám praktické srovnání s konkurencí, pouze cenové a netuším co konkurence nabízí navíc při cenovém rozdílu 30% a více - myšleno samozřejmě pro nepolohovatelné sedačky.
Případným zájemcům ovšem doporučím před nákupem prozkoumání rámu svého kola - i mírný sloping (náklon) horní rámové trubky omezí možnost montáže. Sedačka sice bude dost vysoko nad zadním kolem, ale já si třeba musím posunout chodidla na pedálech trochu dopředu, jinak nakopávám držák nožiček dítěte. Mít nášlapy tak jsem nahranej úplně. Bez slopingu (mám ho jen cca 4 cm) bych měl zase o dost obtížnější nastupování na kolo - je to celkem legrace. Další drobnost - s dítětem v sedačce zapomeňte na batoh spuštěný na dolní část zad (moje oblíbená poloha) vrazíte ho tak dítěti rovnou před nos. Takže pěkně utáhnout popruhy, aby seděl nahoře. Fuj. Zvykám si těžce, ale kvůli natěšené malé to vydržím rád.
- Dobrá sedačka, jednoduchá montáž
- Trochu se víc houpe, ale je to jen osobní názor..
Spokojenost....
- polohování zad s možností sklopení celé opěrné části směrem dopředu, zmenší velikost na přepravu téměř na polovinu, asi by balo možné takto sklopenou sedačku vést i na kole na střeše (pokud se pojistí gumicukem proti otevření). Jednoduchá, pohodlné vyjímatelné polstrování, v šedé barvě se tolik nehřeje na slunci - děti se nespálí o plast.
- pojistka proti dětem a otevření přesek je dost malá ale alespoň ji děti sami neotevřou
výborná sedačka za příznivou cenu, funguje jak má
- pohodlná, dobré dílenské zpracování, výborné recenze, snadná montáž a nastavení, zamykací úchyt
- trochu nešikovné odemykání v úchytu a nešikovně veliký a robustní klíč
spokojenost
- dobrá cena
- plast není asi moc kvalitní,nejdřív praskl upínací pásek a pak se ulomila i celá botička(stupačka)při normálním běžném používání
příště bych si asi připlatila a koupila jinou,kvalitnější ,např.Hammax nebo Polisport
- Hezký, jednoduchý design
- Nízká váha
- Helma v ceně
Mám v modrém provedení, barva neodpovídá fotografiím, je spíše šedo-modrá, materiál pro polstrování je velmi slabý, takže př. v chladnějších dnech bude sedačka studit. Sedačka je lehká, snadná konstrukce. Zatím jsem nepoužila, ale myslím, že bude na běžné vožení potomka dobrá. Dítě lze dobře přikurtovat, i nohy, tento model je nepolohovací, což u cyklosedačky nevyžaduji. K sedačce lze dokoupit zámek (zamykací i obyčejný), takže lze střídat na vícero kolech. Sedačka je samonosná.
- Polohování sedačky pro spani
- Široké možnosti nastavení
- Ochrana dítěte
- Vyšší cena, ale rozhodně se vyplatí si priplatit. Přeci jenom sedačku chceme používat delší dobu, takže dobrá investice
Doporučuji všem, kteří se rozhodují
- dcera mi konečně nepřehazuje, drží se madla
- má rozhled
- při šlapání nepřekáží, mám uchycení vzadu
- sedačku mohu snadno sundat z kola, nemusím jezdit s prázdnou sedačkou
- myslela jsem, že bude větší
- trochu mi dře o hrudník
Zatím spokojenost. Ještě jsme toho moc nenajezdily, jen krátké úseky.
- Celkove kvalitni zpracovani sedacky pri zachovani pomerne lehkosti.
- Velmi jednoducha montaz - montovano na nosic.
- V baleni uchyt jak na nosic, tak na sedlovku - mozno prehazovat na dve ruzna kola bez potreby dokupovat dalsi soucastky.
- Dite je mozne do sedacky zapnout jednou rukou a bez pretahovani popruhu pres helmu!!!
- Ramenni popruhy jsou tuhe a drzi tak dite docela dobre pevne v sedacce i kdyz usne.
- Nektere dite by mohla tuhost ramennich popruhu rozcilovat - zatim mame stesti a dceri se v sedacce libi.
- Pri zapinani popruhu je treba vzdy dobre zkontrolovat, zda zapinani dobre zaklaplo (ale to je v podstate treba u kazdeho zapinani).
- Sedacka neni polohovatelna.
Sedacku vsem doporucuji. Hodi se i k upevneni na skladaci elektrokolo. Pri slapani vubec nevadi.
- Není to vysloveně proti, ale jen že se pás musí přetahovat přes hlavu a s helmou to nejde
Sedačka je pěná,malý se v ní hezky sedía jsme spokojeny obě. je snadno přidělatelná nejsou k tomu potřeba žádné šrouby ani klíče. V 5 minutách rozdělanái zadělaná.Prostě SUPER
Hamax Sleepy
Přidáno: 21. května 2015
(naposledy upraveno 21. května 2015)
Zakoupeno v Bike-Eshop.cz
- dceři se v ní moc líbí, teď chce pořád jezdit
- zatím nic
doporučuji
- Jednoduche nasezeni na kolo
- Vypada kvalitne
- Zatim nic,snad se v sedacce bude malemu libit
Zatim jsme spokojeni
Tuto značku sedačky jsme vybrali proto,že už jsme měli stejnou značku sedačky přední a byli jsme moc spokojeni.
Původně jsme si mysleli, ze sedačku půjde přidělat na kolo stejným držákem.Vybrali jsme ale sedačku s polohováním a ta má držák jiný.
Sedačka je perfektní. Náklon na spaní je sice malý,ale aspoň nějaký. Chápeme ,že z bezpečnostního hlediska větší být nemůže.
Zatím testujeme na kratší vzdálenosti asi 2 x 5km. Máme 2leté dítě a na větší vzdálenost se už nudí.
- stabilita
- bezpecnost
- polohovani
- pasy
po tydennim pouzivani bez vyhrad, sedacka sedi perfektne, pri jizde stabilni, teziste je sice jinde, takze je to ze zacatku trochu nezvyk, ale to asi s kazdou zadni sedackou. vyborne resene bezpecnostni pasy, polohovani i zajisteni nozicek. dokonce ani v terenu sedacka moc neskace. ocenuju zamykatelne pripevneni, takze sedacku nelze ukrast (pokud nezmizi i s kolem..). syn nema vseobecne rad sedacky, hlavne poutani do nich, s touto nema problem a na jizdu se tesi. jsme oba moc spokojeni!
- Kaviltní materiál sedačky, bezpečnostní systém,
- Trochu nižší kvalita držáku na kolo, i přes vymezovací gumičky se kovový protikus na dvou místech zatlačil do sedlovky
Velmi slušná sedačka za poloviční cenu Hamax, ale zcela jistě ji konkurovat může, měl jsem obě
- lepší výhled prcka,
- snadná instalace,
- lepší stabilita kola (oproti zadní)
- omezeny prostor na nohy při slapání
- neni vhodna na spaní
Malej sedi vpředu, vidim na něj, mužeme komunikovat, baví ho pozorovat okoli a nemusi koukat na muj zadek.
Daleko lepší stabilita kola v porovnání se zadní sedačkou.
Je lehká, snadna instalace, kvalitní zpracování.
Příznívá cena. Lehce překáží při šlapání, ale dá se na to zvyknout. Nedá se šlapat ve stoje. Není polohovatelná, což by u přední asi ani nešlo, takže neni vhodná na spaní. Ale tím že má prcek pořád co sledovat, tak se mu ani spát nechce :)
Ok
Zobrazuji 441 - 460 ze 500 recenzí « Předchozí 1...21 22 [ 23 ] 24 25 Další »