Nejnovější recenze ze sekce Sedačky na kolo
Jednoduchá instalace cyklosedacky.
- interakce s dítětem (ve srovnání se sedačkou vzadu nebo s vozíkem za kolem)
- lepší těžiště atd. ve srovnání se sedačkou vzadu
- kvalitní provedení
- lehká
- složitější nasedání / vystupování z kola (jestliže máte sportovnější rám, výše nastavené sedlo atd.)
- máme doma 8 kol (více lidí, více velikostí a typů), dala se umístit pouze na jedno z nich - doporučuju si předem zjistit, jestli vám na kolo bude pasovat
- nohy sedačky se (zrovna u mě) dotýkají horního dílu odpružení přední vidlice, takže očekávám, že brzo bude podřené kolo i sedačka
- plní moje očekávání
- lehké,snadná manipulace
- pohodlnost, polohovatelnost, bezpečnost
- snadno se montuje
- bezpečný
- pěkné barvy
- kvalita vyrobena
Vyzkoušel jsem také konkurenci, ale Thule vyhrává. Toto je již naše druhá Yepp mini cyklosedačka.
- Výhoda přední sedačky je že vidíte na dítě a dítě má rozhled
Super pevná sedačka. Velký prostor, pohodlné pásy. Nastavení cehokoliv je hračka. Syn v ní jezdí velmi rád. Kolo je stále stabilní, takže také bez problémů. Jsme všichni velmi nadšení. Instalace jednoduchá, intuitivní a vcelku rychlá. Dokoupili jsme i náhradní držák na druhé kolo, pro jednoduché přendávání sedačky mezi koly. Už se těšíme na nějaký delší výlet.
Zatím nevyzkoušené, pouze přimontované a vypadá bytelně. Snadná instalace, kvalitní materiály.
Bytelná cyklosedačka se snadným zapínáním dítěte i instalací. Mám nasazeno na horském kole s 29" na rámu (někdo uchycuje za sedlovou tyč - toho nejsem zastánce) a splnila mé požadavky i díky zámku, který se mi na rám vešel pro uchycení. Na klidnou rodinnou vyjížďku lesní cestou či cyklostezkou super i díky možnosti mírného sklopení.
- kvalitní zpracování
- snadno se nasadí a zase sundá
- snadná montáž
- přezka se snadno zapne i rozepne a při nasedání dítěte nezavazí
- velmi snadné a rychlé nastavení výšky opěrek pro nohy dítěte
- musím syna pořád vozit
- Skvělé zpracování, je vidět, že při vývoji produktu někdo pořádně uvažoval s důsledkem na bezpečnost a detail.
- Žádná
- je super zpracovaná
- pohodlná
- snadná manipulace
- Jednoduchá, funkční konstrukce, která naplní pohodlné cestování dítěte...
- Jednoduchá instalace.
- Kvalitní zpracování.
- Po dokoupení držáku sedačky lze jednoduše přehazovat z kola na kolo.
- Syn je nadšený a když ho vyndám dělá eeh eeeh a ukazuje na kolo. Volným překladem = tati ještě jezdit.
Sedačka dost pruží. Dětem se to sice asi líbí a šetří je to při drncání, ale někomu by to mohlo vadit. Tato vlastnost mírně zhoršuje ovládání kola. Nicméně ostatní vlastnosti a užitnost to bohatě vyvažují.
- Pokud sháníte přední sedačku, tak tato je velmi dobrá.
Pokud chcete za jízdy komunikovat s dítětem a chcete mu ukazovat kolem čeho zrovna jedete, tak přední sedačka je nutnost a tato sedačka je fakt dobrá.
Nevýhoda se týká nutnosti upravení vlastního posezu na kole a úplně jiného stylu jízdy. Svoje sedátko si musíte dát co nejníže, abyste dosáhli při zastavení nohama na zem. Jinak hrozí, že našikmo postavené kolo i s dítětem neudržíte a spadnete. Směrem dopředu nesesednete, protože tam je umístěna sedačka, která zabere veškeré místo. I rozjezd by bez této úpravy byl dost krkolomný. Vlastní jízda je jiná pokud jste zvyklí mít více natažené nohy při šlapání. Nízkým posezem je budete mít dost pokrčené, takže jízda do kopce bude náročnější.
Roztažení nohou kvůli dětské sedačce není tak významné.
- Skvělé zpracování
- Pohodlné pro dítě
- Ve standardu držák, který nepasuje na horská kola s nižším rámem.
V sedačce se dítě cítí dobře, možnost nastavit nášlapy i záda jednoduchými přepínači.
Ve standardu držák, který je nízký pro horská kola s nižším rámem.
Musel jsem koupit jiný držák, tohle by mělo být řešeno možností koupit držák odděleně podle kola, takhle mám doma zbytečně drát za 900.
Zatial mame za sebou prvu testovaciu jazdu a vsetko sa zda byt v poriadku a podla ocakavani. Skoda len ze uz aj na tomto type nie je zaisteny poistkou upinaci pas, ale snad nebude mat tendenciu si ho rozopinat.
Sedacka je inak kvalitna, mozno lepsie polstrovanie by nebolo na skodu, ale to bude asi u vsech sedacek stejne. Maly je v sedacke spokojny a to je hlavne.
- Variabilní nastavení, polohování. Pětibodový pás. Vše se zdá být kvalitně zpracováno.
- Sedačka vypadá bytelne, jednoduchá instalace
- Dva tenčí pevné plíšky na zadní straně zámku - pro můj typ rámu jediná možnost
Zobrazuji 61 - 80 ze 500 recenzí « Předchozí 1...2 3 [ 4 ] 5 6...25 Další »