Nejnovější recenze ze sekce Sedačky na kolo
Mám vnuka před sebou a mám nad ním dohled
- 5-bodové pásy
- K demontáž a montáži sedačky není třeba nářadí
- Výměna sedačky na jiné kolo není úplně nejrychlejší.
- Povolování šroubu je jen pro silné prsty
Zatím ověřena jen montáž. Bez problémů vejde na 29" kolo, čímž jsem si nebyl jistý při čtení ostatních recenzí.
Trochu obavy mám z plastového držáku, který při dotahování pružil a nebylo zřejmé, jak moc ho můžu dotáhnout. Uvidíme jak dlouho vydrží, nicméně kovová vložka i z druhé strany by byla jistější.
- Polohovatelná
- Samonosná
Mám dámské kolo s menším rámem (měřím 167 cm), vzadu je veden bovden k přehazovačce - je chycen v kovovém výstupku. Na rámu není místo k upevnění sedačky. Držák se nikam nevejde. Museli jsme provést úpravu samodomo, aby šla sedačka upevnit, snad to bude držet... Ale na dámská kola nedoporučuji.
Pohodlná sedačka, 1,5 roku syn si ji velmi užívá.
- Pohodlná
- Dostačující material
Malá v ní ráda cestuje takže za nás obrovská spokojenost.
- Polohování cyklosedacky, upínání na kolo, popruhy
Mam moznost porovnat levnou obycejnou variantu jine znacky a tuto cyklosedacku a rozdil je obrovsky. Sedacku i s ditetem v podstate nepocituju, otresy jsou minimalni a dite je spokojenejsi.
:-)
- velmi snadná montáž
S výrobkem jsem spokojený, dcera se ráda vozí. Škoda, že varianta sleepy jde položit méně než siesta.
- Polohovatelna
- Barevne vyrazna (oranzova)
- Pohodlna pro dite
- Srouby se mohou uvolnit a sedacka pak narazi na kolo
Vyhody jsou zrejme z jinych recenzi a sedacka je opravdu kvalitni. Nicmene se mi stalo, ze drzak sedacky mi s cca 15kg ditetem pomalinku zklouzaval dolu po ramu a tak jsem kazdou chvili skrtnul sedackou o pneumatiku. Byl jsem trochu prekvapen, ze srouby se behem dvou dnu trochu povolily, pritom je v navodu napsane, ze se nemaji utahovat moc, maximalne 8Nm (ale kdo ma doma drahy momentovy klic ze). Doporucuji tedy vozit s sebou imbusy pro prilezitostne utazeni, jinak se muze stat, ze nedojedete.
Vybrala jsem si přední sedačku, protože chci mít malou na očích.Má krásný výhled,můžu si s ní povídat a jízda na kole se jí hrozně líbí.Sedačka je pohodlná, pevná a montáž na kolo byla rychlá a bezproblémová
- Velice lehký a díky tomu vhodná varianta u těžších dítěte
- pěkné zpracovaný výrobek, velmi dobré detaily
- Snadná montáž
- Intuitivní nastavení
- Polohování
- Zámek sedačky
Rozhodovali jsme se mezi sedačkou a vozíkem za kolo, nakonec jsme vybrali sedačku Thule a jsme velmi spokojeni. Nosník sedačky je masivní, pevný. Sedačka je pohodlná, lehce nastavitelná. Při první vyjížďce nám v ní prcek po chvilce usnul a spal celou cestu - cca 20km po silnici. Sedačka je skvělá a mohu jen doporučit.
- Sedacka je lehka. Snadna instalace. Diteti se v ni libi. Bezpecne 5 bodove pasy. Skvele zapinani na magnety.
- Nic. Snad jen vyssi cena, ale odpovida kvalite.
Nic
- robustní konstrukce
- snadná montáž
- vychytané detaily (ochranné kryty, bezpečnostní pasy)
Zobrazuji 121 - 140 ze 500 recenzí « Předchozí 1...5 6 [ 7 ] 8 9...25 Další »